Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Προσκλητήριο Βάπτισης Καραβάκι

Τιμή ανά τεμάχιο 0.37
Έκπτωση %

Εκτύπωση & Συναρμολόγηση

χρέωση ανα τεμάχιο
χρέωση ανα τεμάχιο
χρέωση ανα τεμάχιο

Κείμενα

Καρτελάκια

CT6
+
0.37

Προσκλητήριο Βάπτισης σε στικάκι. Ύψος 24εκ. πλάτος 9εκ. περίπου. Αποτελείται από ξύλινο στικάκι και μονής όψης καραβάκι. Το καραβάκι είναι προτυπωμένο και δεν αλλάζει χρώμα. Το κείμενό σας γράφεται σε ξεχωριστό διπλό χαρτονάκι. Χαρτόνι στο καραβάκι και στο κείμενο 300 γρ. οπαλίνα λευκή.

Προσοχή η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει συναρμολόγηση ούτε κορδέλες και την τοποθέτησή τους. 

Η τιμή αφορά μόνο το προσκλητήριο. 

Για εκτυπώσεις, συναρμολόγηση προσκλητηρίου και τυχόν extras (κορδέλες, καρτελάκια) επιλέξτε αναλόγως με το πώς επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας!

 Η τιμή συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α.Ζητείστε να σας στείλουμε δείγματα από τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες που σας ενδιαφέρουν. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας με τη διεύθυνσή σας τον Ταχ. κώδικα και απαραίτητα το τηλέφωνό σας και θα σας τα στείλουμε άμεσα.

Κόστος 1ου δείγματος 5€ και κάθε επόμενου 1€ (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής με Courier. Το ποσό το πληρώνετε στην κούριερ σαν αντικαταβολή)